Söndag 16:15

Sitter nu med kylbalsam på ryggen och är ksit varm. Men jag är typ as lycklig för dte finna vädret. Fint väder gör mig lycklig. kl 6 ska min syster och hennes två kompisar komma hit på middag, såd te blir nog världigt trevligt. Jag gjorde cup cackes till mamma idag int så fina med goooodaa! 

Söndag 12:01

Legat i solen i aknske 20 min nu, skit varm jag dör av svett. Har ätit apelsin och mango i värmen och dte var riktigt gott dem var i kylen förut så jätte kalla var dem så härligt att äta något kallt i värmen. Det är morsdag idag och jag har inget till mamma vilken misslyckad dotter jag är. Min bror förut bar shit jag måste till jobbet och hämta mammas present sne han ba olivia vad har du köpt? jag ba ehhh aaa nää. Han ba men vadfan skynda dig och köp något då. Jaha och vad ska man köpa till mamma då? ehh jag har fan ingen anning hatar att köpa presenter omd em inte säger exakt vad dme vill ha. Åhhh jobbigt nu asso!

Söndag 10:43

Åhh jag har hittat min Ipod nu! Jag är så glad, den har varit borta jätte länge så ibland är det fan bra att städa :)


Söndag 10:38

Låg förut lite i solen men är så rädd att bränna mig men jag vill bli brun så ska nog ut och sola igen snart. I eftermiddag/kväll blird et kanske stats parken emd samma folk som igår. 

Söndag 08:12

Vaknade vid kvart i 8 och är jätte pigg. Jag skulle vilja gå ut och sola men jag vet inte riktigt för jag vill inte bränna mig. Men jag tror jag ska ut och gå typ i 1 timma eller något baa för dte är så skönt ute senare men ska nog sola en stund puss.

Lördag 19:16

NU blir dte att gå hem till Filya, skriver när jag kommer hem eller beror på hur länge jag är hos henne.


gammal bild

Lördag 19:14

Jag åt istället revben och bröd som var riktigt gott.



Ferdag 17:43

Är skit hungrig, ska fråga mam om hon vill köpa hem sushi ikväll?


lördag 17:34


Så God!

lördag 16:56

Jaa härligt asso! jag kom på att jag sutut i slutet med bara mitt linne sat i bikini i börja.

Nu måste jag ut och sola igen för jag hatar ränder efter
 man solat okej runt troserna men inte bikini och sånt.
 Så nu måste jag ut bey

Lördag 16:49

Kom hem nyss och har varit i statsparken och lyssnat på musik med några kompisar. det var mycket varmt och trevligft. satt från kl 2 till nu så det har varit en härlig början på denna lördag. 





Fredag 23:33

har drukit en kopp te nu så är aldelses varm och det känns jätte skönt att hoppa ner i sängen nu. så god natt!

Fredag 22:17

176,3 cm lång!



Fredag 22:10

jag hamnade aldrig framför tvn istället har jag suttit och kollar in på massa bloggar/bdb och massa olika hemsidor. I morgon ska jag direkt sola när jag vaknar omd te är fint väder såklart, som jag hoppas och ber att det är. För nu vill jag bli brun! I morgon ska jag fråga mamma och pappa om jag aknske kan damsuga/moppa/tvätta och allt för lite pengar? Är ett stort behov av massa pengar vill köpa kläder/smink/skor/smycken och allt som finns. Ska fortsätta äta på min annanas som jag åt på förut, har snart ätit en hel annanas själv haha. 

Är helt röd i ansiktet om jag ska vara ärlig tror jag
 att jag är alergisk mot annanas. som omd te inte 
räcker att jag är alergisk mot allt annat jävla gott!

Fredag 21:28

Kom in nu och ska sätta på tvn och göra te. Var nyss med sebastian elin och fabian vi rökte lite och satt bara och myste vid svampen. Elin sa attd et var någon bra film som började 21:30 på 3an så måste kolla nu bey

Fredag 18:47

Ska sätta på mig kläder nu och sminka mig lite sen drar jag och träffar Elin, Sebastian och Fabian. 


Elin och jag på resturangen idag.

fredag 18:31

Sitter just nu och äter ananas och bara tar dte lungt farmför datan. Låg förut och solade lite och läste ur tidningar. Då kom Elin med hennes hund förbi och satt och pratade om lite allt möjligt. riktigt skönt var dte ute iallafall. Ikväll blir det kanske träffa henne och sebastian. 



Fredag 14:39

dagens:
Utsläppt hår och plattat
örhängen-glitter
linne-polen
chinos
hemma gjort armband

Kolla hur jävla söt Elin är asso!

Fredag 14:37

Coco tahi ( staving) 
var där idag och åt med klassen ganska mysigt.

14:14

Nu har jag legat i solen i 30 min och man har vell fått ette litet strek efter bikini överdelen. Men solade bara ryggen. Jag gick in för dte kom en stor geting jag blir jätte rädd när dem kommer. Ska nog ut och lägga mig igen.

Fredag 13:35

Kom nyss hem typ. Är skit mätt har ju ätit buffe som var god men inte den godaste man ätit kan man ju säga. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen en stund fats jag tror dte kanske blir 10 min max hatar att ligga i solen och alla getingar och småkryp som finns på marken! Funderar på att dra upp på stan sen ska ringa någon men inte just nu. Måste passa på att sola nu när dte är fint väder för man vet ju aldrig med Sverige dte hära kanske är den enda solen vi får i sommar? 

06:39

Nu har jag ätit upp min frukost och ska hoppa in i duschen snart. Vaknade jätte tidigt idag för jag kan inte sova det är så himmla tråkigt ochd te har jag alltid tyckt. Idag börjar skoldagen med hemkunsak, sen blir dte sveng. Efter sveng så ska vi ha två so lektioner men våran gulliga so lärare sa att vi inte behövde ha dem att vi fick ut och äta iställer. Så idag ska våran klass äta på en Tahi resturang med buffee, hoppas attd et är gott. Kommer att ta massa bilder som jag lägger upp sen. puss

Torsdag 22:11

Jag blir helt förälskad när jag ser bantnings pogram alla anndra tyckerd me är sjuka och jag blir bara så himmla avensjuk att dme inte äter och själv äter man fan hela jävla tiden. Sjukt. Såg nyss Criminal minds och det var ok. Är jätte trött nu så ska borsta tänderna tvätta mig och krypa ner i min sköna säng. Igår klämde jag en finne på näsan och dte var så himmla svårt så jag tog i riktigt mycket asso riktgit mycket. Och jo man får faktiskt skylle sig själv när man tar i så nu har jag ett fett stort blå märke på min näsa, pinsamt! hade inte bara lite smink idag på näsan. God natt!

Torsdag 19:58

Kom nyss hem från träningen ocg äter just nu fil och havregryn så himmla gott faktist men ser inte så gott ut. Tränade jumpa och dte var roligt men mycket jobbigt, det känns så skönt när man varit och tränat och man känner sig duktig typ att man gjort något bra denna dag. Mamma och pappa ska åka snart och min bror är och tränar nu så kommer att sitta själv framför tv nu. Jo ska kolla på ett pogram nu det handlar om jätte tjocka och jätte smala soms ka byta mat vanno.r pusshej

Torsdag 15:34

Sitter och äter mango just nu och dricker te. Kl 6 blir dte träning sen sen och kolla på tv och sova. Är helt slut efter skolan. Jag gillar värkligen inte att vara i skolan men jag är duktig som inte skolkar tycker jag. men ska lyssna nu på Snälla snälla med Caroline af Ugglas.

Onsdag 19:22

Kom nyss hem från affären, har handlat fett mycket frukt/grönsaker och nötter mm. Älskar att handlar mat med mamma och pappa man lägger id et man är sugen på och dte är så roligt. Nu har jag tråkigt iallafall för dte finns inget att göra mam pap och bror är i hans lägenhet och städar så det blir en ensam kväll igen. 

Onsdag 16:00

Jag vet inte om dte blir att träffa Lana idag eftersom hon inte svarar. Snart kommer min mamma och pappa hem och min bror är ute ska vell hoppa stutsmatta med han för har så jävla tråkigt just nu! Puss

Onsdag 15:36

Kan inte skriva saker om mig själv och kännslor längre för min kompis sa till en annan att jag hade denna blogg. och jag vill inte att alla ska veta allt om mig så därför var dte så skönt att skriva av sig allt man känner osv... men slut på det nu! Ska nog träffa Lana idag för hon åker till prag på fredag sorligt! Ska ringe henne nu och se när hon kan ses? puss



Onsdag 07:25

Nu sitter jag med en stor kopp te och det är så himmla gott med något varmt på morgonen. Dagens mat blir:

2ägg kokte/stekta
1glass fil 
150g grönsaker.150g fisk kyckling kött
150g bär
1glas fil
200g grönsaker.
sen får man dricka vatten kaffe eller te. inget annat. 

07:01

Nu kokar jag ägg och ska äta det snart. Är skit trött jag tror att min träning sliter ut mig totalt! I dag ska jag träna med hanna som kommer att bli jätte roligt. men nu är äggen klara beyy

Tisdag 20:27

KOm hem vid lite över 8 för var ute och gikc med Hanna. Kollar just nu på ugly betty och ska ta en alvedon som förhopningsvis ska hjälpa min äckliga huvudvärk. Ska lägga mig tidigt idag så jag slipper vara så trött i morgon och huvudvärken kanske försvinner när jag sover. Måste fortsätta kolla på ugly betty nu pusshej.
Jo föresten min bror flyttar hit idag :)


om 2 dagar åker min älsklings flikka till Prag. Jag kommer att sakna dig!

Tisdag 18:18

Nu sitter jag med mina mumsiga mandlar katrineplommon och en morot. MMmmmm vad gott! ... NOT
Kom hem nyss från träningen skit jobbigt var det fast dte är ju bra attd te är jobbigt då visar dte aknske resultat också. Hanna ringde mig aldeles prisis och frågade om jag ville följa med ut och gå och självklart svarade jag ja. Jag hoppas att det slutar rengna sanart så vi slipper gå i rengn. 


Dessa mumsiga magosartna och annanasen låg på bordet när jag kom 
hem. Och på träningen bjöd dem på bonaqua så tog 2 st. 

mmmmm.

tisdag 15:36

Nu har jag bokat ett spining medel pass på friskis och svettis jag orkar inte träna är så trött på det och har ont i hela kroppen. Om an vill gå ner i vikt så är dte bara att kämpa på får jag hela tiden höra så får vell göra som alla säger( man går bara ner i vikt igeneom att röra på sig och äta nyttigt!) det aksnke stämmer. spiningen börjar om 40 min ska packa väskan nu och cykla till träningen. 

15:04

Har nyss ätit massa frukot apelsin och jordgubbar hah inte så mycket men det var riktigt gott! När mamma och pappa kommer hem ska dem köpa mango och annanas jag längtar fan till det. så gott med dem två frukterna. 

VG i matte och det blir inte IV för mig !! jag kommer in på min lilje utan att behöva ha g i engelska så jävla glad nu!


Livet är underbart just nu! 
And Fuck my Engelska lärare!!!

Tisdag 14:58

MIn balklänning och skolavslutningsklänning. 



Tisdag 06:45

Nu ska jag äta gröt med kanel och jordgubbar! kanske blir gott eller äckligt vet inte. Och en stor kopp te skulle vara riktigt skönt för då blir man varm. kollade nyss vad jag fick äta idag och dte blev. 

havregrynsgröt i portieon och 100g bär
frukt/bär 300g
ris/pasta/potatis 150g
frukt/bär 300g
1 morot, mandel 30g, 4-5 katrineblommon och ett glas fil. 

Jag ska köpa mango och annanas idag såd te kommer att bli riktigt mumsigt med all dess frukot! 

15:31

Trött och hungrig !

gammal bild.

Måndag 14:50

helvete vad dte är jobbigt att inte äta mycket! vill häldre äta skit mycket 2 gånger om dagen sne inte äta något. Men nus ka jag äta lite och 5 gånger eller vad dte är. Nu ska jag kolla tv/städa/packa träningskläder och kolla in lite bilder. Kl 6 blir det arobix har ingen anning om vad dte rä men låter kul iallafall. bey

Måndag 14:24

bilder från lördag.








Måndag 08:04

Jag känner att jag kommer att dö asso frukosten är bara ett glas fil! jag är skit hungrig ju:O Men måste fan gå ner i vikt så nu ska jag kömpa på fast dte kommer att bli riktigt jobbigt.  

Måndag 07:29

Jag fryser så sjukt mycket fastd et är varmt här inne kollade nyss på tempen. Sitte just nu i lacklegins ett linne från gina som jag köpte i veckan och i en stor tjocktröja ! börhar kvart ölver 9 som jag gör varije måndag riktigt skönt!! 

Igår fick jag ett papper av mamma som är bantnings metod. hennes kompis hade gått ner 4kg på en vecka så jag ville så gärna ha det så mammsen fixade det självklart. Idag ska jag äta det hära:
1glas fil och en kopp te
200g grönsaker och 200g kött
300g havets produkter 
300g havets produkter
200g grönsaker

Det känns utmärkt för mig för jag älksar hevets godheter. Maten ska du väga när den är lagad(stekt/kokt).




Söndag 13:30

Allt är så jävla förändrat just nu! Det känns som om man glider ifrån alla sinna vänner och jag blir såjävla ledsen för jag älskar alla men jag är som jag är (jobbig) jag vet! Jag bråkar med alla bara för jag är så jävla arg på mig själv. 

Söndag 13:26

Love converse! 

Söndag 13:11

Igår blevd et hem till Elin och festa på kvällen var hemma vid halv 2 så det blev en ganska bra kväll!

Idag vaknade jag runt 10 är helt seg och trött. Har nyss ätit mat och ska träna kl 16:00. Kl 18:00 kommer min bror syster och hennes p-vän hit och äter som dem gör varije söndag. Blir vell att lägga in bilder från lördags och mina klänningar i morgon. För har inte tid idag. 

Bantningen går bra nu! haha har gått ner från dte jag vägde som mest 6kg. Och ska ner 10 till! 
Beyyy

Lördag 14:55

Igår kom Frida till mig kl 6 och då var jag så sugen på bio så vi drog och kollade på natt på museet 2. Den var inte bar vill jag abar säga så gå inte och se den. Efter bion åkte jag hem och sov.

Idag vaknade jag 10 så åt en maka och cyklade till träningen. Tränade spining i 1 timma efetrd et cyklade jag till stan köpte ett linne och 2 klänningar en bal och en skolavslutnings, mycket skönt attd te är klart nu! Ska platta håret nu och och sätta in löshåret sminka mig och göra mig lite fin till ikväll. 

Fredag 14:47

Nu har jag sovit i kanske 1-2 timmar är så jävla trött! Magen är bättre och har nyss ätit mat mycket gott, en storsallad med soltorkade tomater i och stekt potatis. Pratar med frida på msn nu och hon ska komma runt kl 6. Så ska fixa mig nu pusshej

Fredag 10:25

VILL HA SOMMAR NU TACK !



Fredag 10:22

Vaknade för en liten stund sen, äter frukost just nu och tare lungt är så himmla trött och magen gör lika ont som igår. Undra vad felet är? NU ska jag discha och sätta på mig kläder, hänga in all nytvättade kläder i garderoben och städa lite. 

Fredag 01:03

Bilder från Polen på påsklovet
:
Jag                                                                 Jag och sebastian 

Jag och har på mig linnet jag köpte i polen också.

rebecca F                                     Rebecca o                      Jag 

Jag                                                       Rebecca F

Jag gråter på båten till Polen.

Rebecca F   Jag   Rebecca O  Frida                på en resturang i polen.




Fredag 00:21

Godmorgon kanske man ska säga haha. Nä nus ka jag hoppa in under mitt täcke och sova en underbar natt om dte nu går med märtan jag har i magen. Helt sjukt känns värre än när man är magsjuk min mage typ krampar. Uch måste sova nu så jag slipper att känna min hemska smärta.God natt!



Torsdag 23:48

Kom hem nu. Är helt frusen fryser som helsike uch vad kallt dte är ute. Rebecca kom hit men vi orkade inte vara hemma så vi åkte till några kompisar som var i naturenshus och grillade samt rökte pipa. Så vi var där kanske 1-2 timmar senare blev alla hungriga så vi drog till Mc och åt mat (tjockisar). Efter mc så skulle vi cykla hem men självklart på något knepigt sätt fastnar lanas filt i hennes cykel och jag har så himmla ont i magen/rygen för jag skrattade så jag dog. det såg värkligen jätte roligt ut. Vi frågade några killar som hjälpte oss att få bort filten men tyvär blev den ganska trasig. Så nu är jag hemma och har ont i magen vet inte om jag måste spy eller omd te är för jag skrattade dewt känns världigt konstigt iallafall. 

Dagens:


Linnea,Lana,rebecca N, Antonia, Judit, Frida, Rebecca F och jag




Torsdag 19:40

Ikväll kommer Rebecca hit och då blir det film och glass/godis. Jag har inte några filmer typ bara vi hade iallafall tur med vädret och sånna filmer såd te blir säkert jätte mysigt. 

19:20

Nu är jag så uttråkad asso! Vad ska jag göra? det finns inget att hitta på ingen är rolig och alla är borta. Mamma och pappa ska åka om ungefär 1 timma så då ska jag gå till affären och köpa godis eller glass! Är så sugen .. 

Hmm .. Vilken glass ska man köpa ??? 


Torsdag 15:49

Sitter och skriver med Frida på msn just nu. Vi bodde grannar ute på landet och nu har jag träffat henne några gånger när vi konfenmerade oss, mycket roligt. Så i morgon ska vi vara. Vi ska först gå på stan kanske köpa något roligt man vet aldrig. På kvällen ska vi hem till mig och kolla på filmen vis ka hyra och äta godiset vis ka köpa haha. Mycker trevligt som jag värkligen ser framemot åh vad roligt att träffa henne en hel dag. 

Torsdag 14:13

NU blir det kolla på tv/film och bara mysa med mig själv äta apelsin också mycket smarrigt! Det hära kommer att bli en skön dag utan någon.

Torsdag 14:01

Deppig eller deppig?
Skulle bara vilja komma bort från Sverige kompisar familj skolan och allt skit...


Torsdag 12:29

Ska äta mat nu och sitter emd färgen i håret ska skölja ut den efter maten. Sen blird et sitta med inpakning i ca 5 min om jag orkar. Undra vad jag ska hitta på idag. Jag vill så gärna se bio, fick en biobiljet på sjukhuset igår sås ka nog passa på någon dag under helgen omd et finns någon bra film. Nu är maten klar beyy

Torsdag 11:07

Ska tvätta håret nu samt färga det mörkare+ löshåret. Platta håret sminka mig byta om ikväll blird et nog bara vara hemma och mysa själv hemma för mamma och pappa ska ut och dansa ikväll. 

Torsdag 09:10


                                         Grattis Pappi på namsdagen
                                                             (Conny)


Torsdag 09:01

Vaknade halv 8 idag och dte är lixom långhelg och jag sover inte, är morgon pigg men dte är jobbigt ibland för då är jag så trött på kvällen. Ska äta frukost snart sen duscha och klanske träffa Hanna vet inte om vi bestämmde eller inte. Igår kom jag hem kvart över 12 från Elin mycket mysigt vare där fast vi var för trött så jag sebbe och elin sov lite. 

Onsdag 20:44

Nu åker jag hem till Elin och sebbe är där, vi ska kolla på film och mysa. 



Onsdag 19:29

YES YES Ledig Torsdag/Fredag/lördag/söndag 




Onsdag 18:54

Idag blev dte en skön dag första lektionen jobbade jag inget för är redan klar med allt i so, sen nästa lektion var det trä slöjd då satt jag abra och slipade mitt trähjärta och efter det var dte svenska fattade inget så skrev at pelica. Efter maten gikc vi til rävgången och tillbacka ( eller cyklade fast man skulle gå).

 haha roligaste på rävgången. vi sitter runt en sak som man grillar på. Då ser jag lite glöd och slänger dit en pinne och paper. då börgar hela klassen att hjäpa mig sen gick dte över styr och dte blev en mini majbrasa. Och våran lärare fick stana kvar och vänta på att allt skulle sluta 
han ba:kan ni inte göra mig en jätte stor tjänst nu och abra åka hem så gör jag det hära själv.
alla vi "barn" drog iväg och där satt våran lärare själv och väntade på att elden skulle sluta. Stackare!

Efter rävgången åkte jag och elin till stan där jag köpte ett linne och ett halsband. Åkte hem åt mat och åkte till sjukhuset och nu är jag hemma.


Elin och jag.

Elin jag rebecca.

elin jag pelica.
Elin.


Dagens köp.


Linne Ginatricot 129:-
Halsband Iam rea 60:- ord. 200:-


07:10

Nu är frukosten klar ska nu bara sätta på mig leggins sen ska jag ha en stor tjocktröja från gina. Efter skolan idag ska jag gå upp och kolla efter ett par jeans och en balklänning samt skor hoppas att jag hittar något nu vill ha en klänning. Ikväll eller i morgon ska jag färga håret köpa färg igår efter jag tränade. Men ska sminka mig lite fort sen sätta på mig kläder puss


leggins ginatricot 99:-
tröja ginatricot 199:-
Halsduk Indiska 149:-

Onsdag 06:49

Frukost nu och sen kolla på the voice eller Tyra på 3an får se brukar hoppa emellan dem två programen. Är så trött ska värkligen bli skönt att avra ledig Torsdag/fredag/lördag/söndag åhhh vad SKÖÖNNT! Måste äta nu pusshej

Tisdag 15:14

Ska äta kili konkarne (staving) och bröd. Mamma gjorde dte till mig igår för jag var så sugen på det. Skoldagen var riktigt skön förutom att jag har skolkat 20 min på ungefär verenda lektion och glömt jumpa kläder osv.. Men Några i min klass tog ner 2 st brandlarm och så råkade dem sätta på dem så hela skolan fick springa ut och brandbilen kom.. synd för skolan som måste betala pengar för ingen vill ju säga vemd te var som satt på larmet. Syns syns. Nu måste jag äta sen sminka mig 


Solpuder IsaDora ca 150-200:- 
Puder MaXfacktor 99:-
maskara MaXfacktor 160:-
konsiler make up store 
Ögonskuggor Face stockholm 145:- st
Roce Face stockholm 145:-
Kajal ( i burk) Face stockholm 145:-
Roce/faoundation borste Face stockholm ca 220:-
Kajalborste Face stokcholm  ca 120:- 


07:45

Börjar skolan om 30 min så har lite brottom. Fastnade framför tvn så har inte sminkat mig än men kanske skiter i det vet inte om jag orkar. 


dagens kläder:

armband hm 59:- 
leggins BikBok 149:-
Linne Monki 129:-
Kofta kappahl 349:-

Tisdag 06:59

God morgon! Inatt har jag sovit skit skönt och är jätte pigg just nu så idag kommer dte bli en rolig skoldag hoppas jag. Kollar på vakna med the voice och äter min härliga grött så jävla gott. Tar en bild den så dagen kläder och ska duscha efetr jag ätit och sminka mig lite. Kanske ska upp på stan idag måste köpa hårfärg. Puss 

Måndag 16:24

Nu har jag bytt om och snart drar jag hem till Elin med sebastian. 


Bild från i lördag.

15:57

Vad söt bild jag hittade på mig!

4an eller 5an 



Måndag 14:57

Lite bidler från i lördag orkar inte lägga ut mera.





Måndag 14:28

Sitter i myskläder nu och har så jävla ont i magen jag förstår inte! herregud jag dör av värken. Denna dag har varit skit efetrsom magen har gjort ont hela dagen i skolan så har inte jobbat något känns inte bra eftersomd et bara är 14 skoldagar kvar nu. Livet är värkligen stressigt nu 
Måste lista

  • Köpa balklänning
  • Köpa skor till skolavslutningen och balen
  • köpa skolavslutningskläder
  • soldusch
  • fixa skolan ( betygen) 
  • gå ner i vikt 
  • vara snäll mot folk och inte bråka fats man inte har ork att avar snälla hela tiden
  • och massa mera saker! 

Måndag 08:24

Kl är snart halv 9 och jag är skit trött fortfarnade, nee jag vill inte vara trött i skolan för då kan jag inte jobba sitter bara och sover då blir mina betyg värkligen inte bra. Ska plocka undan frukosten och sätta på mig kläder sne drar jag till skolan. Har Engelska nu på morgonen haha då gör dte inget att sova kan endå inte ett skit och fattar inget vard ne dära läraren snackar om hoppas jag får en bra lärare i sommar!
 

Måndag 07:30

Måndagar är sköna då har jag sovmorgon till kl kvart över 9! Nu äter jag frukost och kollar på vakna med device (stavning). Jag ska duscha snart och klä på mig sminka mig. 

Söndag 17:15

Kom nyss hem från syster, nu ska jag packa lite fort till träningen och gå till friskis och svettis och köra lite cykel så skriver ikväll meybe. 


Bilder från dagen:

linne, leggins och en stortröja.





Söndag 16:11

syster.


Söndag 15:25

Är hemma hos syster nu med släkten. Det är mycket trevligt här. Har nyss ätit bakad potatis och snart blir det maränges glass och sånt mycket gott allt är ! Syster ska få 5 par örhängen av mig snart och sen 100:- i födelsedags present. Måste gå nu till Lilja som vill leka. Skriver sen pussss

Söndag 13:23

Klar för min systers kalas nu. Hon fyllde den 13 maj men firar henne idag med hela släkten så det ska bli mycket roligt att träffa alla. Efter kalaset åker jag och tränar? eller vet inte riktigt när dte slutar så får se om jag åker hem imellan. Måste gå nu ska vara där snart. puss


Söndag 11:10

NU blev jag värkligen sugen på att se OC! Har inte dem dvd filmerna eller så men jag älskar värkligend en serien. Synd att den var tvungen att ta slut. Det var värkligen det bästa serien jag vet och många anndra tycker nog cokså det! Ska se om någon jag känner har dem dvd filmerna  så kanske jag kan få låna dem någon dag. 



Söndag 10:55

Grattis På Namsdagen Kompis! 

kollage
Kolloage

Söndag 10:30

Fy vad trött jag är just nu. Var hemma hos Sebastian igår och där blev det partyparty och massa skoj och massa tårar som det alltid blir på fest tyvär! har ätit frukost nu så jag skulle bli lite piggare och tagit 2 alvedon inte för jag vet om det hjälper så mycket. Bilderna från igår kommer ikväll/senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig allt äckligt hårprey och all parfym och jaa bli lite godare. 

Lördag 11:46

Lockigt hår ! 
Typ för 3 månader permanentade jag mitt hår lockigt, då var det Världigt lockigt haha ( skämdes så) 
Nu är det vågigt och ganska fint, skönt. Men ibland ångrar jag värkligen att jag permanentade mitt hår. 
nu ska jag vissa bilder på första dagen och en bild som jag tog för ca 2-3 dagar sen . Ganska stor skilnad. 

Första dagen:


nu:


Lördag 11:40



Lördag 11:03

Nu har jag duschat klart och tvättat ur inpackningen. Har klätt på mig mjukiskläder och håret uppsatt. Kl 2 ungefär ska jag träffa Elin, så måste ha sminkat mig och satt på mig kläder till dess och plattat håret! 
Nu ska jag städa mitt rum och hoppa stutsmatta trorjag om jag ens hinner lite stressigt bara 3 timmar på mig. 
Bäst att sätta igång nu så hej då! 
+ ska instalera min webbcam någon dag! lite smidigare att ta bilder med 

Lördag 09:10

Åh nu har jag gjort gröt med kanel och nötter så himmla gott! Efter jag ätit upp gröten ska jag Duscha och sitta med inpackning ett tag så skriver då. Puss !



Igår:  Först blev det skolan, Gick hem och åt lite mat sen sov en stund. När mamma och pappa kom hem följde jag med dem ut, sen kom vi på att jag måste hämta mina nycklar som är hos rebecca så vi åkte dit så råkade jag stanna där. Vi gikc ut med hennes lillebror i en lekpark i Brickebaken. Efter vi lekt i över 1 timme gick vi hem och kollade på Talang. Men det tog ett tag att gå hem för calle var ganska envis med att gå och han ville göra massa saker på vägen hahah. 


Carl.
Rebecca.

Jag och Carl.

Fredag 09:18

Nu är jag klar för att gå till skolan. Har sovmorgon idag så börjar 09:40 mycket skönt. Idag blir dte bara 3 lektioner i skolan I LIKE. Mamma sa att tandblekning kunde jag glömma, hhaa men får vell göra dte när man är 18 som allt annat . NU ska jag sätta på mig skor och jacka och gå till skolan. 

Torsdag 19:35

Nu sitter jag hemma hos lana, hanna hörde inte av sig så jag drog till lana istället. Hon är lite deppig för alla hennes läxor och skit. stackare hjärtat!
nu ska vi dra ut på stan så kanske hon blir lite gladare.puss





Torsdag 16:32

Nu sitter jag framför Datorn med en mycket mätt mage. Jag har så himmla tråkigt så jag kollar runt på massa bloggar och olika klädesaffärer och massa saker på internett. Föresten jag skrev förut för några dagar sen att jag vill banta ( gå ner 1 kg i veckan) ingen riktig bantning men lite smått. Jag gick ner 2 kg denna vacka mycket bra olivia. Så Nu är dte bara att forsätta. 

Har tjatat på mamma om att få soldusch och det ska bli den 5 juni ( studenten, balen och solavslutingen) är ju då så det blir jätte bra. Nu har jag kollat massa på bleknings medel till tänderna, men dte är så dyrt hod tandläkare så ska fråga mamma om jag kan få göra hemma blekning. men tror ej att jag kommer att få men hoppas kan man iallafall. Sen ska jag färga håret igen någon dag till ännu murkare. 

Ska träffa Hanna ikväll så skriver sen pusss.

Torsdag 13:54

har inte skrivit något på hela tisdagen och onsdagen . 

Tisdag: Skolan, hem och hämta kakor som jag skulle sälja på öppethus så det blev lite stressit, sen vart dte öppethus i skolan och där solde våran klass lite mer än 1000:- inte så mycket men bättre än inget. Efter öppethus åkte jag hem till Lana och hoppade stuttsmatt och bara myste. 



Onsdag: Skolan, men och plugga mycket jobbigt. Men vid kl 6 åkte jag hem till syster min och firade hennes födelsedag 22 år blev hon Grattis. Hon fick lite pengar så hons ka köpa smyke för. Var där till 10 på kvällen och så blev det bara kolla på tv och fixa mig för sovandet. 


Syster men dne är tagen i sommras 

Idag: Nu Är jag hemma från skolan, mycket skönt! hade nationella provet i No idag. Det är skit konstigt och svart! 
Ska äta något nu och sen blir det vell träna tror jag. Tjarrååå

Måndag 20:49

Nu är klockan snart 9 och jag är så himmla trött ås ska gå och lägga mig nu. Tränade jumpa förut så det blev jag trött av men mest av allt jag fick höra på mötet. Så är deppig nu me hoppas attd et går över så jag sliper må skit som jag gjorde förut. God natt nu. lägger ut bilder i morgon på dagens köp! 




Älskar min skin jacka från vera moda 
1400:- 

Måndag 19:24

Vaknade jätte tidigt idag av att jag var så nervös inför mötet med rektor mamma pappa och min engelska lärare. Men gick till skolan var glad som jag alltid är och positiv, försöte jobba på alla lektioner och jag vill värkligen bli något bra inte bara gå hemma sen och leva på sosialen. Efter skolan var slut gick jag och en kompis upp på stan och då köpte jag en bh i svart spets och en svart kofta mycket bra köp. Kl halv 5 skuller jag på mötet så efetr stan drog jag till skolan igen och dte var skit jobbigt möte, satt nästan och grätt men vill inte gråta min engelska lärare är inte värld mina tårar ( i dont like her ). Vi kom fram till att min Engelska är riktigt låg och det är fortfarnade ett stort IG tyvär, så nu blir dte jobba på som en galning. I sommar så blir det nog sommarskola har ingen aning vad dte är men dewt ska tydligen vara bra. Vill inte gå i skolan i sommar jag som kämpat så hårt bara för att slippa skiten och ha sommarlov sne, men så blev det inte. I hate ENGELKSKA!

Söndag 19:01

Nä nu är jag för trött så jag orkar inte åka hem till Lana. NU ska jag sätta mig framför tvn och bara sitta och kolla och fundera på livet. Föresten BANTNING suger satan i gatan! Det går åt Helevete för mig jag gick ner 3 kg och nu har jag gått upp 2 :/ sååå hmmm.. men dte kan ju bero på att jag bara ätit söta saker just denna helg. NU ska min Bantning börga igen så tjaråååå. Gos natt!

Söndag 18:29

NU har mitt hår nästan torkat och det är lite slingor kvar tyvär. Så i morgon ska jag färga om det eller någon anna  dag denna vecka. Ska igenteligen till Lana nu men jag vet inte om jag orkar får se om jag går hem till henne snart. Tror det. 
Nu ska jag byta om och senare drar jag hem till Lana , det är så tråkigt hemma.


Söndag 17:16

Nu sitter jag med plastpåse på huvudet för jag färgar håret brun/svart äntligen! hatar när mitt hår blir min vanliga färg typ ljusbrunt med ennu ljusare bruna slingor över hela håret. Jag äslkar när hår är i en färg asso hela håret i en färg. Men det enda som är snyggt i sånna fall är vell om man gör lite blonda slingor till sommaren. 

Idag blev jag Konfenmerad ÄNTLIGEN! Nu kan jag slippa gå till kyrkan och lida mera haha. En mycket trevlig dag fört kyrkan sen kom massa i min släkt till mig och åt mat och fikade. Fick lite pengar och presentkort en halvkamera och ett haft halsband haha den andar halvan av dme två sakerna fick jag när jag döpte mig. Så i morgon ska jag köpa min tröja som jag lade undan i Fredags. 
Snart ska jag tvätta ut mitt hår och byta om.
Ikväll blird te nbog bara vara hemma och kolla på tv. mys mys 



Lördag 22:03

Min dag:
Vaknade vid 7 och då blev dte duscha,smik,frukosrt och fixa mig. Drog till kyrkan vid halv 9 och hade redovisningen 10, skit nervös vad jag! Men dte gick ganska bra i kyrkan så jag gjorde inte bort mig iallafall som tur var. Efter kyrkan kom några hem till mig och fikade lite och prata. Sen åkte vi till min sommarstuga( jag mamma pappa bror syster och hennes kille) mycket trevligt var det där, men lite kallt/blosigt. Nu sitter jag hemma och min bror syster och hennes kille är här och har ätit mat och kollat på film. 

Bilder från kyrkan/sommarstugan.
( den hära bilden är på mig och fält när vi var på ett läger. vi var skit arga
så den bidlen är lixom as ful. Och den var med på en stor bilds kärm i kyrkan. pinsamt)





Fredag 15:24

Det hära är en blogg som ingen läser eftersom ingen vet attd en finns inte ens mina bästa vänner vet om att jag bloggar. Jag orkar inte att någon vet iallafall inte just nu, för alla ska bara holla på och kommentera hur jag skriver eller vad och allting. Jag är en tjcok tjej som är 16 år som bor i örebro. jag försöker att gå ner i vikt och just nu har jag tänkt att gå ner 1 kg i veckan enda till gymnasiet börjar så dte blir ca 15 kg. så slipper folk säga att jag har feta lår! Väx upp människor som kallar folk sånt! 
jag i min säng

Lite saker om Olivia Karlsson

  • Jag är 176cm (stolt)
  • Jag har brunt hår och bruna ögon
  • Jag är svenska men folk tror att jag är bosnisk eller något liknade
  • jag är minsat barnet i familjen har en bror och en syster  ( jobbigt)
  • Jag är 16 år och går i 9an 
  • Jag ska börja IV för jag har ig i Engelska, eller ska kanske läsa upp det i sommar omd te går.
  • Jag har ett sommarställe i Laxå på en liten ö som vi bor själv på
  • Jag vill bli frisör men kan inte för mina betyg
  • Jag älskar att shoppa och slösa mina pengar
  • Jag är tjock och så är jag bara men försöker att gå ner just nu
  • Jag älskar att snacka skit om andra men jag står alltid för det jag har sagt 
  • Jag har 2 -3 MVG 
  • jag har 1 bästa vän som heter Lana underbar är hon
  • Jag är uppvuxen på landet
  • jag biter på naglarna mycket äckligt ska sluta i sommar
  • Jag är beroende av att läsa kcal på allt (sjukt)
  • Jag vill bli svarthårig men vågar inte 




Fredag 14:46

NU ska jag sätta på mig leggins och en tröja och dra upp på stan. Ska kolla efter någon fin tröja och lägga undan för mamma är inte hemma så kan inte be om pengar så får gö det i morgon om jag hittar något. Ska nog köpa hårfärg iallafall brun/svart. Jag vill ha blonda slingor men jag vet att jag alltid ångrar mig så ska göra det jätte mörkt nu. jag har ju lite löshår som är chocklad brunt så kanske ska färga det också mörkt men får se om jag orkar idag. Måste dra nu innan det börjar rengna igen. Pusshej

mun

I LOVE MY LIPS <3

Fredag 13:01

Nu sitter jag framför datan och är helt död efter att ha gått 1 mil. Det var skit jobbigt 1 timma och 40 min tog dte för mig och min vän att gå 1 mil, kanske lång tid men dte var jätte jobbigt eftersom i skogen är det öppför typ hela tiden. Måste ta och äta nu för jag är jätte grinig och arg för jag är så trött. 
Nu när jag kollar ut rengnar det helt sjukt för när vi var ute och gick förut så var solen fullt igång och helt varm blev jag av dig och nu spö rengnar det mycket konstigt. 
Balen är om 1 månad exakt idag och jag har inte valt klänning än. Mina vänner kollar skor nu och nästan alla är klara utom jag för jag vet inte vilken färg jag vill ha. Röd/Råsa/Lila någon av dem tror jag att jag vill ha för dte är jätte snyggt. Några slingor skulle ju vara jätte snyggt i håret också för att få det lite nytt. Men ska äta nu och vila lite för sen kanske jag drar upp på stan eller bara träffar någon får se. 

Fredag 08:00

Nu är det Fredag vad skönt! idag ska vi gå 1 mil med skolan, inte lika skönt. Eftersom vi har hälsovecka så ska vi göra ett jätte bra slut på denna vecka genom att gå 1 mil tycker våra lärare. Och det värsta av allt vi ska gå i skogen bland alla små djur uch! Slutar världigt tidigt idag så då drar jag hem och duschar och äter något . Så ses när jag kommer hem pusss.

torsdag 16:52

Nu sitter jag vid datan igen och har så tråkigt. Snart ska Hanna komma, hon ksulle bara äta och byta om. Idag lämnade jag in mina gymnasie val också lite sent men det gick sa dem i skolan, skönt. Har städat rummet lite idag också mycket bra gjort av mig och sen har jag pluggat lite på vad jag ska säga på lördag i kyrkan. Det är bara 2 meningar men det är endå skit jobbigt att behöva säga det framför alla, men tror attd te kommer att gå bra endå. Ska drick te nu linda in mig i en skön filt och mysa framför tvn medans jag väntar på Hanna. 





trött och seg



Är så jävla trött på skolan så himmla tråkigt är det! Jag förstår inte folk som kan plugga det funkar inte. Alla tar med sig massa läxor och satsar på MVG i allt okej jag har mvg i 1-2 ämnen men det är bara i lätta och att lärarna i dem ämnerna är sjukt snälla. Jag vill gärna ha mvg i massa så jag kommer in på något bra gymnasie men jag har funderat nu och jag ska nog gå iv i ett år och sen kämpa där och sedan börja en linje jag värkligen vill gå. 
Nu ska jag äta mat och läsa min lilla text jag ska läsa upp i kyrkan på lördag är sjukt nervös jag kommer att dö! Jag är inte så jätte kristen av mig men jag konfemerar mig för attd et är en rolig grej och att man får vara med om massa roliga saker, som tex vi har varit i Polen och där var vi på barnhem, konsentrations läger och massa mera saker. Det var en mycket bra upplevelse och man har ganska kul på konfemationen. 

Vad trött jag blir när det är så dåligt väder ute! Jag vill ha sommar och sol så man kan ligga ute och sola o bara ha det så skönt. Det rengnar och rengnar så jag kan inte åka till träningen heller. Ska ladda mobilen snart och se om Hanna har slutat skolan så vi kan dra till träningen sen. 
( en bild från valborg. emelie hanna och jag )
emelie hanna jag




BLI MEDLEM!
<a href="http://www.gratismode.se/?c=57069" title="GratisMode.se"><img src="gratismode_300x200.jpg" alt="" /></a>

ny blogg.

Nu ska jag börja blogga igen, glömde bort mitt förra lösenord och sen orkade jag inte just då att blogga. 
Har prisis ätit mat och byt om för ska till kyrkan snart och ta kort till kontefationen som är på lördag och söndag. 
Måste skynda mig nu ska vara där om ca 40 min men ska bara berätta lite kort om min dag nu. 
Vaknade vid halv 7 och åt frukosrt, sminkade mig och satte på mig kläder o drog till skolan. I skolan skulle vi ut och röra på oss vi har hålsaovecka kallas det och dte innebär att man ska röra på sig och sånt ( mycket tråkigt! ) Slutade tidigt så var hemma runt 1 och då kollade jag på tv, sminkade mig och sov lite. Nu måste jag skynda mig nu är det 30 min kvar tills jag ska vara i kyrkan så puss hej! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0